Zij weet het zeker: “Als Valerie dit niet had gedaan, was haar huwelijk met Koen Wauters wél overeind gebleven”
Zij weet het zeker: “Als Valerie dit niet had gedaan, was haar huwelijk met Koen Wauters wél overeind gebleven”
Foto: Photonews

Micha Marah heeft drie relaties achter de rug. Met haar eerste man Guy is ze achttien jaar samen geweest. Met Isy 16 jaar, en met Frits heeft ze 5 jaar een koppel gevormd. Volgens de zangeres en MENT-presentatrice is het gevaar van een lange relatie dat je op mekaar uitgekeken geraakt. “Kijk maar naar wat er met Koen Wauters en Valerie De Booser gebeurd is”, zegt Micha in Primo.

“Als BV-koppel de immense druk weerstaan lijkt me een quasi onmogelijke opdracht. Je mag dan nog sterk in je schoenen staan: vroeg of laat vreet de zee de dijk weg”, zegt Micha Marah in Primo over de huwelijksbreuk van Koen Wauters en Valerie De Booser.

“Ik denk dat, in het geval van Koen en Valerie, hun huwelijk wél overeind had gebleven mocht zij een huismoeder zijn geweest in plaats van een carrièrevrouw", meent Micha. "Een gezin waar zowel de man als de vrouw constant moeten rennen of geleefd worden door hun agenda’s? Da’s aartsmoeilijk.”

“Ik ken verschillende mensen die in de mode werken. Je werkdag stopt bijlange niet wanneer je kledingwinkel ’s avonds sluit. Integendeel. Een fulltime job combineren met twee kinderen én een man die het gewend is om altijd en overal in het middelpunt van de belangstelling te staan…”

“Ik kan me bovendien ook inbeelden dat in de schaduw van je man staan op den duur ook gaat vervelen”, aldus Micha. “Kijk maar naar de partner van Will Tura of de vrouw van Frans Bauer: zij leven in functie van hun gezin, hun man én de kinderen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.