De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is nog niet uitgezonden, maar fans stellen zich nu al vragen bij deelnemers van ‘Blind Getrouwd’: “Dat is toch onbegrijpelijk!”
De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is nog niet uitgezonden, maar fans stellen zich nu al vragen bij deelnemers van ‘Blind Getrouwd’: “Dat is toch onbegrijpelijk!”
Foto: VTM

Zondag is het eindelijk zover. Dan wordt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd uitgezonden op VTM.

In de eerste aflevering zien we welke man de experten gekoppeld hebben aan Laura Lieckens, een 27-jarige interieurarchitecte uit Turnhout. Wordt het vertegenwoordiger Lothar (26), process engineer Sonny (30) of IT-consultant Jonah (30)? In de eerste aflevering krijgen ook Christophe & Nick het blije nieuws van de experten: ze hebben een match gevonden voor hen! De vier deelnemers vertellen het vervolgens het grote nieuws aan hun familie…

Nog voor de eerste uitzending op tv is geweest, wordt het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd al met bedenkingen onthaald. Fans stellen zich namelijk vragen bij de jonge leeftijd van de kandidaten. Zij begrijpen niet dat iemand die nog geen dertig is, zijn lot al in handen legt van Blind Getrouwd.

Psychologe Sarah Hertens, die als experte meewerkt aan het programma, begrijpt die jonge mensen wel. “Jongeren hebben nood aan stabiliteit, merk ik. En tegelijkertijd hebben ze het moeilijk om keuzes te maken. Door de overdaad aan datingmogelijkheden zijn ze bang om een definitieve knoop door te hakken. En daar kunnen wij hen bij helpen”, reageert ze in Dag Allemaal.

Toch zouden de makers maar al te graag ook iets ‘oudere’ deelnemers kunnen matchen. “Maar we komen moeilijk aan geschikte veertigplussers, en aan allochtonen trouwens. Zij schrijven zich minder in, misschien bij gebrek aan een geslaagd voorbeeld? Terwijl ze meer dan welkom zouden zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.