Ex-man uit zware beschuldiging aan het adres van Pamela Anderson na huwelijk van amper 12 dagen: “Ze heeft mij misbruikt”
Ex-man uit zware beschuldiging aan het adres van Pamela Anderson na huwelijk van amper 12 dagen: “Ze heeft mij misbruikt”
Foto: Photonews

Er is een pittige oorlog aan de gang tussen Pamela Anderson en haar ex-man Jon Peters. Jon beschuldigt Pamela ervan hem te hebben misleid. Dat schrijft TV-Familie.

Het korte huwelijk van Pamela Anderson (52) en tv-producer Jon Peters (74) krijgt nog een vies staartje. Ze waren amper twaalf dagen getrouwd, maar Jon uit nu een zware beschuldiging aan het adres van Pamela. “Ik voel me door haar misbruikt”, zegt hij. “Ze wist dat ik al mijn halve leven verliefd op haar ben en heeft op die manier van mij geprofiteerd.”

“Toen Pam me na enkele dates een berichtje stuurde met de vraag of ik met haar wilde trouwen, had ik beter moeten weten. Maar ik was zo gelukkig. En dus zei ik ‘ja’. Helaas liep ik daarbij in de val”, aldus Jon. Volgens Jon zou Pamela hem namelijk nog een vraag gesteld hebben. “Ze had een openstaande schuld van 200.000 euro die ze niet kon betalen”, zegt hij. “En dat heb ik dus voor haar gedaan. Maar niet veel later stuurde ze me opnieuw een berichtje. Of we niet konden scheiden...”

'Teleurgestelde en gefrustreerde man'

Pamela Anderson heeft al gereageerd op de beschuldiging van haar ex-man. “k begrijp dat Jon teleurgesteld is. Ik ben dat óók. Niemand ziet graag een huwelijk mislukken. Maar dit is erg kwetsend”, zegt Pamela. “Het is heel moeilijk om leugens te weerleggen eenmaal die verspreid zijn in de media. Ze gaan een eigen leven leiden en worden zo hun eigen waarheid. Daarom wil ik hier verder niet te veel over zeggen, want dan zou het te veel aandacht krijgen. Maar het gaat hier om woorden van een diep teleurgestelde en gefrustreerde man. Daarom vertellen ze de waarheid niet.”

(Bron: TV-Familie)

Meer nieuws

Meer nieuws

.