Het is eindelijk zover: Acteurs uit ‘Friends’ hebben geweldig nieuws voor de fans
Het is eindelijk zover: Acteurs uit ‘Friends’ hebben geweldig nieuws voor de fans
Foto: Photonews

Er is geweldig nieuws voor de fans van de reeks ‘Friends’. De langverwachte reünie is eindelijk bevestigd. Dat bericht Het Laatste Nieuws.

Al maanden doen er geruchten de ronde dat de zes New Yorkse vrienden uit ‘Friends’ zouden terugkeren naar het schermen, en dat is nu eindelijk ook bevestigd. De acteurs laten zelf op sociale media weten er een eenmalige reünie komt. Voor een speciale aflevering kruipen ze nog één keer in de huid van hun personages Ross, Monica, Chandler, Joey, Phoebe en Rachel.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc en David Schwimmer kondigden het goede nieuws op hun Instagram-accounts aan met de boodschap ‘It’s happening…’.

Ook het streamingplatform HBO Max bevestigde het nieuws in een persbericht: “Fans van Friends, het is officieel!”, luidt het. “Na 15 jaar, negen maanden en talloze verzoeken van fans over de hele wereld zal de cast van Friends exclusief samenkomen” voor het nieuwe platform. De speciale aflevering zou vanaf mei te zien zijn.

(Bron: Het Laatste Nieuws)

Meer nieuws

Meer nieuws

.