K3 onder vuur na ‘flater’: “Hoe lomp kun je zijn”
K3 onder vuur na ‘flater’: “Hoe lomp kun je zijn”
Foto: Photonews

Vrijdagavond was er de derde aflevering van ‘The Voice Kids’. Kijkers zijn niet te spreken over een beslissing van K3, die deel uitmaken van de jury.

Vrijdagavond was er de derde aflevering van ‘The Voice Kids’. Daarin probeerde de jongste kandidate ooit, de 8-jarige Jana, de jury te doen draaien met het nummer ‘Pina Colada’ van K3. Uiteindelijk duwde niemand op de rode knop, maar mocht het meisje wel samen met haar idolen van K3 het liedje nog eens opnieuw zingen.

Kijkers zijn er niet over te spreken dat zelfs de meiden van K3 niet hebben gedraaid voor het meisje. Dat laten ze duidelijk blijken in hun reacties. “Hoe lomp zijn die van K3. Gooi die maar uit de jury. Dit kind is 8 jaar. Haar stem was goed en ze bracht sfeer. Ze was beter dan anderen die geselecteerd zijn. Echt jammer voor Jana”, luidt het in één van de vele commentaren. En ook: “Wat een stomme jury, en zeker K3 had dit moeten horen. Dit kleine meisje heeft een heel mooie stem, ze hoorde erin te blijven. Dit vind ik een flater van formaat. Lief kind, blijf zeker verder zingen, vroeg of laat krijgen ze hier spijt van.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.