Sophie uit ‘Down The Road’ weet het nu al zeker: “Daar gaat Jaimie mij ten huwelijk vragen”
Sophie uit ‘Down The Road’ weet het nu al zeker: “Daar gaat Jaimie mij ten huwelijk vragen”
Foto: Photonews

Tijdens de Down The Road-reis hadden Sophie en Jaimie een korte romance, maar zijn nu al enkele maanden écht een koppel. Ze dromen zelfs van samenwonen en trouwen. In Dag Allemaal vertelt Sophie dat ze nu al weet waar het huwelijksaanzoek zal plaatsvinden.

Tijdens de reis liep het nog even mis voor Sophie en Jaimie, maar na de opnames hebben ze elkaar dan toch teruggevonden. “Ik miste hem, hé”, lacht Sophie in Dag Allemaal. “En kijk: sinds het Bootsea festival in Oostende, waar Jaimie als deejay plaatjes mocht draaien, zijn we weer samen. Deze zomer speelt hij daar opnieuw. En dan gaat hij mij daar ten huwelijk vragen.”

“ En ik ga uiteraard ‘ja’ antwoorden”, gaat Sophie verder. “Ik wil ook héél graag met Jaimie gaan samenwonen. Maar mijn ma wil mij nog niet afgeven. En de papa van Jaimie zegt ook: ‘Eerst vijf jaar verkering.’ Ik ben toch aan het aftellen. Jaimie is mijn eerste serieuze lief. Mijn vorige vriend heeft me laten zitten voor een ander. Toen heb ik hem gezegd: ‘Daar is het gat van de timmerman!’”

Meer nieuws

Meer nieuws

.