Monique Westenberg verrast iedereen met opvallende carrièreswitch
Monique Westenberg verrast iedereen met opvallende carrièreswitch
Foto: Instagram

Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, gooit het roer om. Ze kondigt op Instagram een opvallende carrièreswitch aan. Ze gaat kleding ontwerpen voor kinderen en gaat daarvoor in zee met het merk SevenOneSeven.

“Soms vind ik het best wel moeilijk om kleding naar mijn smaak te vinden voor mijn kleine jongen. De ene keer te druk, te veel print of te opvallende teksten en de andere keer weer te veel kleur. Om die reden vind ik het dan ook te gek dat ik gevraagd ben voor een samenwerking met het jongens merk SevenOneSeven”, laat Monique Westenberg weten op Instagram.

“Ik krijg hier de mogelijkheid om samen met een top team hele gave collecties te maken. De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met ontwerpen en het uitzoeken van stoffen en kleuren. Vanaf 1 september 2020 is de kleding verkrijgbaar. Ik zal jullie mee blijven nemen in het hele proces en kijkjes achter de schermen blijven geven tot aan het eindresultaat.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soms vind ik het best wel moeilijk om kleding naar mijn smaak te vinden voor mijn kleine jongen. De ene keer te druk, te veel print of te opvallende teksten en de andere keer weer te veel kleur. Om die reden vind ik het dan ook te gek dat ik gevraagd ben voor een samenwerking met het jongens merk SevenOneSeven. Ik krijg hier de mogelijkheid om samen met een top team hele gave collecties te maken. De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met ontwerpen en het uitzoeken van stoffen en kleuren. Vanaf 1 september 2020 is de kleding verkrijgbaar. Ik zal jullie mee blijven nemen in het hele proces en kijkjes achter de schermen blijven geven tot aan het eindresultaat. @sevenoneseven_official

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.