Jonah en Winnie over hun moeilijke momenten: “Het heeft al serieus gebotst tussen ons”
Jonah en Winnie over hun moeilijke momenten: “Het heeft al serieus gebotst tussen ons”
Foto: VTM

Winnie en Jonah zijn nog steeds stapelverliefd op elkaar. Maar dat hun liefdesavontuur er één is van enkel rozengeur en maneschijn, dat misverstand willen ze in Dag Allemaal toch even rechtzetten. Ook zij moeten werken aan hun relatie, en ook tussen hen staken al kleine ergernissen de kop op.

“Geloof me, we hebben zeker ook moeilijke momenten gehade, zegt Jonah in Dag Allemaal. “Niet in die mate dat we echt twijfelden aan een goeie afloop, maar er moest af en toe iets uitgepraat worden. Dat deden we dan ook, vanaf de eerste dag. Die open communicatie, dát was onze grote kracht.”

Hun ‘Blind Getrouwd’-avontuur leek één aaneenschakeling van romantische momenten. Dat klopt niet helemaal met de realiteit. “Na vijf weken hadden we allebei toch wat heimwee naar ons oude leven. Al die veranderingen kwamen toch stevig binnen, hoor”, zegt Winnie. “Wennen aan een nieuwe realiteit met z’n tweetjes, dat gaat niet in een vingerknip. ’t Was zeker niet altijd even simpel.”

Jonah beaamt dat het niet altijd over rozen ging. “Ik had dat gevoel een week eerder al”, zegt hij. “Ik heb nooit echt met iemand rekening moeten houden behalve dan met m’n ouders, broer en zus. Maar da’s iets heel anders. Ik moest me voor het eerst aanpassen en ja, daar zijn discussies aan te pas gekomen. En enkele moeilijke momenten, ook.”

Overdonderd

“Het is niet meer dan normaal dat je je op sommige momenten overdonderd voelt. Wat je in ‘Blind Getrouwd’ meemaakt, da’s zo zot. Van een onbekend persoon leren kennen, naar diezelfde persoon helemaal inpassen in je leven. Dat kan al eens wringen, uiteraard”, aldus Jonah.

“We wisten ook dat juist dát onze grootste uitdaging zou worden. Hoe we onze levens en twee drukke agenda’s op elkaar zouden afgestemd krijgen. Tijd maken voor jezelf, én voor elkaar, dat bleek niet evident”, besluit Winnie.

Hard voor gewerkt

Wat ze vertellen geeft een nieuw beeld van hun relatie. Als kijker kreeg je de indruk dat het vanaf de eerste seconde beklonken was bij hen, maar dat was absoluut niet het geval. “We hebben er allebei heel hard voor gewerkt. Misverstanden hebben we nooit een kans gegeven, door altijd open te zijn met elkaar. Niemand mocht iets opkroppen. En ja, dat kost heel veel energie”, aldus Winnie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.