Sean Dhondt heeft fantastisch nieuws te melden: “Dat gebeurt héél binnenkort al”
Sean Dhondt heeft fantastisch nieuws te melden: “Dat gebeurt héél binnenkort al”
Foto: Photonews

De gewone afleveringen van Liefde voor Muziek zitten erop. Sean Dhondt kwam afgelopen maandag als laatste aan de beurt.

Voor Sean Dhondt was deelnemen aan Liefde voor Muziek een onvergetelijke ervaring. In een boodschap op Instagram bedankte hij zijn collega’s voor de prachtige covers, de liveband “die zelfs een scheet nog formidabel zouden kunnen doen klinken” en “de hardwerkende en supergepassioneerde crew”.

“Dat muziek maken verdikke van ‘t SCHOONSTE is dat er bestaat! Al 30 jaar lang doe ik niks anders.. In de muziekschool, in verschillende bandjes, op het Conservatorium, lesgeven,.. En vanavond kwam dat plots allemaal even mooi samen”, aldus Sean.

Sean bedankt tenslotte ook de kijkers thuis. “Merci voor alle toffe, oprechte, lieve reacties, hoe kort of uitgebreid ook! Het geeft me alleen nog maar méér energie en drive om jou het béste solo album dat ik in me heb (en héél binnenkort al de 1ste single!!) af te leveren!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat muziek maken verdikke van ‘t SCHOONSTE is dat er bestaat!!🖤❤️🤍⁣ Al 30 jaar lang doe ik niks anders.. In de muziekschool, in verschillende bandjes, op het Conservatorium, lesgeven,.. En vanavond kwam dat plots allemaal even mooi samen, dankzij alle ongelofelijke covers van prachttalenten @karendamen @genethomasmusic @andrehazes @wearethestarlings @realregi @mamasjasjeofficial, de fantastische liveband die zelfs een scheet nog formidabel zouden kunnen doen klinken, heel de hardwerkende en supergepassionneerde crew achter de schermen.. en jullie, de kijkers, de muziekliefhebbers. Merci voor alle toffe, oprechte, lieve reacties, hoe kort of uitgebreid ook! Het geeft me alleen nog maar méér energie en drive om jou het béste solo album dat ik in me heb (en héél binnenkort al de 1ste single!!) af te leveren!⁣ Wat een avontuur. What a ride.✨⁣ En we zijn nog maar net begonnen..⁣ #LiefdeVoorMuziek #VTM #BillyOcean @billyoceanofficial #WhenTheGoingGetsTough #soloalbum #playlocal

Een bericht gedeeld door Sean Dhondt (@seandhondt) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.