Regi streng aangepakt door zijn vrouw Elke Vanelderen: "Dat gunt ze mij één dag, maar daarna moet het gedaan zijn"
Regi streng aangepakt door zijn vrouw Elke Vanelderen: "Dat gunt ze mij één dag, maar daarna moet het gedaan zijn"
Foto: Photonews

Dankzij Liefde voor Muziek heeft Regi met ‘Kom wat dichterbij’ een monsterhit te pakken, én hij bracht recent een nieuwe soloplaat uit. Het dringt stilaan tot hem door dat hij gedurende langere tijd niet meer zal optreden.

Regi zal deze zomer niet op de festivalpodia te vinden zijn. In Dag Allemaal vertelt de dj dat hij zich voorbereidt op een zomervakantie thuis. “Daar ziet het toch naar uit. Ik had een dikke veertig shows op de planning, maar ik denk niet dat ik dit jaar nog op een podium zal staan. Niemand van de collega’s, trouwens. Toch niet op een écht podium, voor meer dan duizend mensen.”

Voor Regi lonkt het gevreesde zwarte gat. “Nu zit ik nog op de trip van het album en mijn nummer één. En ik heb gelukkig het Sportpaleis om naar uit te kijken. Maar da’s pas over ’n jaar, ik weet niet hoe de tussenperiode zal zijn. Het applaus van het publiek, dat geeft toch iedere keer een boost, dat werkt echt therapeutisch.”

“Elke zal mij daarin moeten ondersteunen nu dat wegvalt. Ze houdt mij met mijn voeten op de grond. Ze laat niets toe. Ze gunt mij weleens een baaldag, maar de tweede dag moet het gedaan zijn. Gelukkig ben ik positief ingesteld.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.