Hanne van K3: “Natuurlijk was het balen toen we dat nieuws vernamen”
PMN
Hanne van K3: “Natuurlijk was het balen toen we dat nieuws vernamen”
Foto: Photonews

Ook de meisjes van K3 zullen deze zomer een pak minder kunnen optreden door oorspronkelijk gepland was. Ze gaan wel een nieuwe film maken.

K3 had net een nieuwe tournee klaar toen het coronavirus opdook. “Natuurlijk was het balen dat de première van onze nieuwe tournee in het water viel, maar ergens deed het ook wel deugd om eens uit de ratrace te kunnen stappen”, licht Hanne toe in Dag Allemaal.

Dat heeft ook Klaasje ondervonden. “Ik heb dat ook zo ervaren in Nederland. Op een gegeven moment pak je het dagelijks leven gewoon weer op. Ik had ineens veel meer tijd voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb meer boeken gelezen en ben ook veel buiten gaan sporten. En mijn vriend Max was natuurlijk blij dat we zoveel bij elkaar waren.”

Klaasje beseft dat het coronavirus dingen ingrijpend zal veranderen. “Ik denk dat de hele samenleving tot andere inzichten is gekomen. We bese en nu heel goed in wat voor vrijheid we leefden, en we moeten daar even op inleveren om ervoor te zorgen dat iedereen gezond blijft. Ik ga wel onthouden dat het deugd doet om wat meer tijd in je eigen leven te stoppen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.