Dina Tersago doet opmerkelijke vaststelling: “Het lijkt wel alsof die boeren er als eerste tussenuit moeten vallen”
PMN
Dina Tersago doet opmerkelijke vaststelling: “Het lijkt wel alsof die boeren er als eerste tussenuit moeten vallen”
Foto: Medialaan

Wim Leroy stond met beide voeten in het leven. Hij had het geluk gevonden en net dan sloeg het noodlot voor de sympathieke deelnemer uit ‘Boer Zkt Vrouw’.

Wim Leroy kwam om het leven tijdens een verkeersongeval. Dina Tersago is erg aangedaan door het plotse overlijden van Wim. “Ik mocht hem enorm graag”, zegt ze in Dag Allemaal. 

“Ik heb het al vaak gezegd, maar de boeren zitten stuk voor stuk in mijn hart. Als er iemand sterft, dan ben ik daar echt door geraakt. En nu zeker, want Wim was zo’n lieve en warme man. Joviaal ook, en een echte levensgenieter. Wim stond niet speciaal om zes uur op om z’n koeien te gaan melken. ‘Die beesten vinden dat niet erg als dat pas zeven of acht uur is, hoor’, zei hij dan.” 

“Wim was een atypische boer, maar dat gaf het programma ook wel kleur. Hij sprong eruit, op een positieve manier. Wim deed alles op zijn manier, en daardoor kon hij ook ten volle van het leven genieten. Wim was iemand met wie je uren aan de toog kon hangen zonder dat je jezelf ook maar een seconde verveelde.”

Dit overlijden doet Dina sterk denken aan de dood van boer Staf Deboes, die in 2016 ook na een ongeval stierf. “Het lijkt wel alsof de boeren die met beide voeten in het leven stonden, zoals Staf en nu Wim, als eerste er tussenuit moeten vallen”, besluit de presentatrice.

Meer nieuws

Meer nieuws

.