Elke Clijsters trekt harde conclusie na haar echtscheiding met ex-voetballer Jelle Van Damme
PMN
Elke Clijsters trekt harde conclusie na haar echtscheiding met ex-voetballer Jelle Van Damme

Elke Clijsters is de zus van Kim Clijsters. We kennen Elke van haar deelname aan het Play4-programma ‘De Bachelorette’. Ze is ook de trotse mama van twee zonen.

Elke Clijsters heeft met Cleo (13) en Cruz (14) twee kinderen. Ex-voetballer Jelle Van Damme is hun papa. Elke en Jelle zijn jaren geleden gescheiden.

De echtscheiding hakt er nog steeds in bij Elke. Dat vertelt ze in Nina. “Als mama je gezin niet kunnen samenhouden, dat blijft heel moeilijk. Het voelt als een soort falen en dat zal ik altijd jammer vinden.”

Elke Clijsters voelt haar echtscheiding aan als een soort van falen

“Ik probeer het echter niet te zien als negatiefs, ook niet voor mijn kinderen. Ze leren met moeilijke situaties omgaan en dat is oké. De scheiding is al acht jaar geleden.”

“Weet je, samen blijven als koppel als je niet gelukkig bent? Ik heb destijds voor mezelf durven kiezen en ik zie dat als een heel mooi voorbeeld, naar mijn dochter toe. Ze kijkt naar me op, terwijl Cruz meer naar zijn papa opkijkt. Ik heb de laatste tien jaar veel meegemaakt in de liefde - zonder in detail te gaan - maar ik weet zeker dat ik de juiste keuzes gemaakt heb.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.