Viktor Verhulst bijzonder open over kinderwens met Sarah Puttemans
WVDS
Viktor Verhulst bijzonder open over kinderwens met Sarah Puttemans
Foto: instagram @sarahputtemans

Het gaat heel goed met Viktor Verhulsts dj-carrière en De Verhulstjes zijn een groot succes voor de familie Verhulst. Viktor is ook gelukkig samen met Sarah Puttemans.

In De Verhulstjes zie je hoe het gezin van Gert Verhulst hard werkt, maar zich ook ontspant in bijvoorbeeld Saint-Tropez of op de skipiste. Maar ook de beelden van hun alledaagse leven in Oostduinkerke en Antwerpen doet de kijkers soms rollen over de grond van het lachen. 

Een baby voor Viktor en Sarah zou groot nieuws zijn

Eind vorig jaar verrasten vooral Viktor en Ellen Vlaanderen nog door hun zangtalent te gebruiken voor een kerstsingle. Zowel lief als leed deelt de familie. Want toen een van hun bouviers, Marcel, overleed, rouwde heel Vlaanderen mee. 

In De Verhulstjes zien we heel af en toe Jef, de vriend van Marie. Maar natuurlijk zouden heel wat kijkers ook graag de vriendin van Viktor, Sarah Puttemans, zien opduiken in het programma, want haar leven spreekt tot de verbeelding van velen.

Een baby voor Viktor en Sarah zou ook groot nieuws zijn. Viktor is heel discreet over zijn privéleven, maar in de podcast ‘Last Goodbye’, gehost door Joris Hessels, liet hij zich toch eerlijk uit over zijn kinderwens. “Als het van mij afhing, had ik er al rondlopen, maar mijn vriendin is nog wat te jong”, vertelde Viktor.

Meer nieuws

Meer nieuws

.