Zoon Dany Fabry verlamd na ernstige hersenbloeding
PMN
Zoon Dany Fabry verlamd na ernstige hersenbloeding
Foto: VTM

Danny ‘junior’ Esseldeurs (48) is door het oog van de naald gekropen. Het scheelde niet veel of hij was er niet meer geweest. Danny Junior werd getroffen door een hersenbloeding.

Danny Junior is amper 48 jaar, en toch werd hij al getroffen door een ernstige hersenbloeding. Dat lezen we in Dag Allemaal. Hij kreeg zeven weken geleden thuis een hersenbloeding.

Het was zijn moeder Julia die hem aantrof in bed. Danny Junior lag daar in een vreemde houding. “Ik trof er een ravage aan”, legt ze uit. “Er lagen allerlei spullen op de grond en tegen de muur gesmeten.”

“Danny Junior was onverstaanbaar aan het mompelen, ik merkte de paniek toen hij met zijn linkerhand naar de rechterzijde van zijn lichaam wees. Toen pas zag ik dat zijn gezicht helemaal getrokken was, en besefte ik dat hij een beroerte had.”

Danny Junior werd in allerijl overgebracht naar Gasthuisberg in Leuven. Daar werd bij hem een ernstige hersenbloeding vastgesteld. Na zijn beroerte kon hij niet meer praten en zijn hele rechterzijde was verlamd. Intussen gaat het terug beter met hem, maar praten lukt nog steeds niet goed.

Meer nieuws

Meer nieuws

.