Carry Goossens, Oscar uit ‘FC De Kampioenen’, in allerijl naar ziekenhuis gebracht: Verloor het bewustzijn
PMN
Carry Goossens, Oscar uit ‘FC De Kampioenen’, in allerijl naar ziekenhuis gebracht: Verloor het bewustzijn
Foto: Photo News

Het is even schrikken. Acteur Carry Goossens is naar spoed gebracht. Het ging fout tijdens de opnames van 'James:De Musical'.

Voor de opnames van ‘James:De Musical’ had James Cooke niemand minder dan Carry Goossens als verrassingsgast uitgenodigd. Er waren opnames gepland voor een aflevering rond de cast van ‘FC De Kampioenen’.

Tijdens die opnames verloor de 70-jarige acteur het bewustzijn. Hij werd in allerijl met een ziekenwagen naar het ziekenhuis gebracht.

“Tijdens de generale repetitie ging het plots mis. Ik maakte een verkeerde beweging en voelde een serieuze prik in mijn linkerkuit”, licht Carry Goossens toe bij Het Laatste Nieuws.

“Ik werd draaierig en had zoveel pijn, dat ik het bewustzijn verloor. Toen ik weer bijkwam, was ik lijkbleek en aan het zweten. Ik kon ook niet meer spreken. James liet meteen een ambulance komen.”
(Lees verder onder de foto)

Onderzoeken brachten aan het licht dat Carry een spierscheur van twee centimeter had opgelopen. “Volgens de dokters heb ik enkel veel ijs, pijnstillers, zalfjes en tien dagen rust nodig”, zegt de acteur, die over twee weken weer helemaal de oude hoopt te zijn.

Geschrokken
James Cooke zegt erg geschrokken te zijn door het voorval. “Toen ik Carry in de ziekenwagen zag liggen, had ik zoveel medelijden, want ik zag dat hij enorm veel pijn had.”

“Bovendien moest ik natuurlijk ook snel schakelen en een noodscenario bedenken voor de finale, waarin Carry niet meer kon schitteren.”

Er werd dan maar beslist om één scène te schrappen. Tot James plots in zijn oortje te horen kreeg dat Carry alweer uit het ziekenhuis was.

Toen ik Carry in de ziekenwagen zag liggen, had ik zoveel medelijden, want ik zag dat hij enorm veel pijn had

“Ik schrok er zelf van, want ik had het niet verwacht. Maar Carry is duidelijk nog van die taaie generatie voor wie de ‘show must go on’. Hij wilde de ploeg niet in de steek laten en zijn collega’s zien. Dat siert hem, want ik zag hoe hij ondanks de pijnstillers de pijn moest verbijten.”

James zegt ook dat hij het voor 200 procent begrepen had mocht Carry forfait hebben gegeven. Hij is hem enorm dankbaar dat hij de moed vond om het programma te redden.

Het resultaat zie je later bij Play4. Het nieuwe seizoen van 'James: De Musical' komt er dus aan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.