Dramaserie over draagmoeder op Netflix maakt verpletterende indruk op kijkers: "Een serie die je niet loslaat"
WVDS
Dramaserie over draagmoeder op Netflix maakt verpletterende indruk op kijkers: "Een serie die je niet loslaat"
Foto: Netflix

Een tijdje geleden stond een dramaserie hoog op ieders Netflix-kijklijst. Hij maakte grote indruk en vandaar willen wij de reeks nog eens onder de aandacht brengen voor degene die hem misschien gemist hebben.

The Surrogacy is een spannende en meeslepende dramaserie gebaseerd op een fictief verhaal over een vrouw die gedwongen wordt om draagmoeder te worden voor een machtige en corrupte familie. 

De serie volgt het leven van Yeni, gespeeld door Shani Lozano, een inheemse vrouw die haar vader, Múbú, gespeeld door Dagoberto Gama, wil redden van een onrechtvaardige gevangenisstraf. 

Ze stemt ermee in om het kind te dragen van Carlos, gespeeld door Luis Ernesto Franco, de erfgenaam van een invloedrijk farmaceutisch bedrijf, en zijn vrouw Julia, gespeeld door Marcela Guirado. 

Maar na de bevalling wordt Yeni wakker op een plein met een baby in haar armen, die door de familie is verlaten omdat hij niet “perfect” genoeg was voor de matriarch. Yeni besluit om juridische stappen te ondernemen en raakt verstrikt in de leugens en corruptie van de familie, die hun reputatie koste wat kost willen beschermen.

Het verhaal zet heel wat kijkers aan het denken over het thema van draagmoederschap. “The Surrogacy is een serie die je niet loslaat. Het is een verhaal vol leugens, corruptie, macht en liefde. De serie laat je nadenken over de ethische en morele kwesties rond draagmoederschap, en hoe het mensen kan beïnvloeden. De serie is ook heel goed gemaakt, met een mooie cinematografie en een spannende soundtrack. De serie is een must-see voor iedereen die van drama houdt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.