Geprezen Julia Garner schittert in topserie op Netflix over waargebeurd verhaal: “Wat walgelijk is, is dat deze vrouw geen berouw heeft"
WVDS
Geprezen Julia Garner schittert in topserie op Netflix over waargebeurd verhaal: “Wat walgelijk is, is dat deze vrouw geen berouw heeft"
Foto: Netflix

Een biopic over een oplichtster heeft al heel veel Netflix-kijkers meegesleept in een ongelooflijk maar waar verhaal. Heb je het nog niet bekeken? Misschien ga je het na dit artikel wel doen...

De miniserie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, waarin Anna tussen 2013 en 2017 zich voordeed als een rijke Duitse erfgename, waardoor ze zowel mensen als grote bedrijven wist op te lichten.

In Inventing Anna onderzoekt een journalist die veel te bewijzen heeft de zaak van Anna Delvey, de Instagram-legende van de Duitse erfgename die de harten van de New Yorkse sociale scène heeft gestolen, en ook hun geld. 

Maar is Anna de grootste oplichtster van New York of is ze gewoon het nieuwe portret van de Amerikaanse droom? Anna en de verslaggeefster vormen een duistere, grappige haat-liefde verhouding. 

Terwijl Anna op haar proces wacht en onze verslaggeefster tegen de klok vecht om de grootste vraag in New York te beantwoorden: wie is Anna Delvey? De serie is geïnspireerd op het New York Magazine-artikel "How Anna Delvey Tricked New York's Party People" van Jessica Pressler.

Hoofdrollen werden onder meer ingevuld door Vivian Kent speelt Anna Chlumsky, Anna Sorokin/Delvey gespeeld door Julia Garner, Todd Spodek vertolkt door Arian Moayed.

Kijkers zijn vol ongeloof over de serie: "Ik dacht echt dat ik het zou haten... maar ik vond het geweldig. Het was erg interessant, heb alle afleveringen in één dag gekeken."

"Ik hield van deze bizarre serie waarin ik met haar meeleefde."

"Geweldige serie, acteerwerk was fantastisch. Een echte aanrader."

Het verhaal raakt veel mensen om de houding van de oplichtster. "Wat walgelijk is, is dat deze vrouw geen berouw heeft over wat ze heeft gedaan en over degenen die ze voor de gek heeft gehouden praat als 'dom'!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.