Herman Brusselmans naar ziekenhuis voor verder onderzoek
PMN
Herman Brusselmans naar ziekenhuis voor verder onderzoek
Foto: Photo News

Herman Brusselmans is vader geworden van een zoontje Roman. Al is het bij momenten wel zwaar voor hem en zijn vriendin Lena.

Herman Brusselmans heeft in Het Laatste Nieuws geen goed nieuws. Hij zegt moe en uitgeblust te zijn.

Herman moest ook naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. “Ik heb vorige week een coloscopie moeten ondergaan, maar ach. Er zijn duizenden, miljoenen mensen die het erger hebben dan ik.”

Een coloscopie (of colonoscopie) is een kijkonderzoek van de dikke darm. Tijdens zo’n onderzoek wordt de binnenkant van de darm gecontroleerd op poliepen en andere afwijkingen.

Maar klagen wil Herman niet doen. “En als ik wel te klagen heb, doe ik het tegen mezelf. Of zoek ik een oplossing.”
(Lees verder onder de foto)

“Ik heb vorige week een coloscopie moeten ondergaan, maar ach. Er zijn duizenden, miljoenen mensen die het erger hebben dan ik

“Lena laat ik met rust, ze zegt: 'Ik moet al elke nacht opstaan om borstvoeding te geven, wat ga jij toch zitten klagen?' Waarin ze gelijk heeft natuurlijk."

“Ik heb op tv eens gezegd dat ik van mijn neuroloog een pil had gekregen voor mijn angstaanvallen en dat ik me daardoor veel beter voelde. De reacties! Dat ontplofte.”

“Tot mijn neuroloog, naar wie ik die mensen dan doorverwees, op zeker ogenblik zei: 'Ge moet daarmee stoppen.'"

Herman zei ook eens op de radio dat hij erectiestoornissen had. Aders in zijn benen zijn dicht van het roken.

“In mijn lul zitten ook aders. Als die geen bloed meer krijgen, pak ik een pil. Ik ben trouwens ambassadeur voor een nieuw middel. Een gel. Eroxon. Maar het is er nog niet van gekomen om het te gebruiken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.