Iedereen zegt hetzelfde over succesvolle Nederlandse film die nu te zien is op Netflix
WVDS
Iedereen zegt hetzelfde over succesvolle Nederlandse film die nu te zien is op Netflix
Foto: Netflix

Op Netflix scoor een Nederlandse film al de tweede week op rij. Momenteel staat hij in Nederland op de hoogste plaats in de Netflix rangschikking!

Toen ik je zag is een Nederlandse dramafilm uit 2023, geregisseerd door Ben Verbong, die zelf ook het scenario schreef op basis van het gelijknamige autobiografische boek van Isa Hoes. 

De film gaat over het leven van Esther en Bastiaan, een fictief echtpaar dat gebaseerd is op Hoes en haar vroegere echtgenoot Antonie Kamerling. Het is een heel aangrijpende film geworden.

De film laat zien hoe Bastiaan worstelt met angsten en onzekerheden, en hoe Esther probeert hun gezin bijeen te houden. De film is een bewogen bewerking van het literaire werk van Isa Hoes, waarin ze haar leven met haar geliefde Antonie Kamerling beschrijft.

De hoofdrolspelers van de film zijn Noortje Herlaar als Esther, Egbert Jan Weeber als Bastiaan, Matthijs van de Sande Bakhuyzen als Maurits, en Helen Juurlink als de moeder van Esther. 

De film heeft veel positieve reacties gekregen van de kijkers, die ontroerd waren door het aangrijpende verhaal. Alle kijkers zeggen hetzelfde over de film.

Ze zijn allemaal helemaal onder de indruk: “Heftig, mooie verfilming van het boek en hun leven…”, “Mooie indrukwekkende film” en “Een hele mooie, maar ook aangrijpende film“.

Voor velen was het een heel meeslepende en emotioneel geladen film: “Gisteravond gekeken. Wat een indrukwekkende film kwam echt binnen, heftig hoor en moeilijk voor de familie om mee om te gaan”.

Meer nieuws

Meer nieuws

.