Matteo Simoni krijgt plots geweer tegen z'n hoofd: "In complete shock"
COS
Matteo Simoni krijgt plots geweer tegen z'n hoofd: "In complete shock"
Foto: Photonews

Matteo Simoni schittert sinds deze week weer op het witte doek. Naast goede vriend Stef Aerts speelt hij in de film 'WIL', naar het gelijknamige boek van Jeroen Olyslaegers.

Matteo Simoni en Stef Aerts spelen twee jonge hulpagenten in het bezette Antwerpen. Zelf denkt Matteo niet dat hij een goede agent zou zijn. In Het Laatste Nieuws merkt de acteur op dat er geen greintje agressie in hem zit.

"In een paar seconden tijd kan een agent plots in levensgevaar zijn, en ik heb een panische angst om in zo'n grimmige, levensbedreigende situatie terecht te komen. Eén keer is het gebeurd", vertelt de acteur in de krant.

Het gebeurde tien jaar geleden toen Matteo samen met Stef op vakantie was in Lissabon. "We waren 's avonds naar een barretje geweest en bij het naar huis wandelen stond er ineens een gast voor onze neus met een geweer in z'n handen."

"'Give me all your f*cking money', riep hij, terwijl hij dat ding tegen m'n hoofd hield. Hij hield me vast aan m'n trui, maar ik kon me loswrikken, en daarna zijn we allebei als een gek beginnen te lopen. Alsof ons leven ervan afhing en we een kogel in onze rug zouden krijgen. De rest van de avond verkeerden we in complete shock."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Matteo Simoni (@simonimatteo)

Meer nieuws

Meer nieuws

.