Netflix-sensatie waarover kijkers blijven praten: “In één keer gekeken...10/10!"
WVDS
Netflix-sensatie waarover kijkers blijven praten: “In één keer gekeken...10/10!"
Foto: Netflix

Stel je voor: een spannend avontuur dat zich uitvouwt in zes opwindende afleveringen. Een cold case die na 13 jaar terug geopend wordt en hoe. Duik in deze duistere mysterieuze verdwijningszaak op netflix.

De serie "Dear Child" (oorspronkelijke Duitse titel Liebes Kind) werd gebaseerd op de internationale bestseller van Romy Hausmann. Het begint met een 13 jaar oude mysterieuze verdwijning, maar dan worden de puzzelstukjes opnieuw geschud, met nog meer verbluffende wendingen dan je zou verwachten.

In "Dear Child" wordt een vermissingszaak nieuw leven ingeblazen wanneer een nachtelijke ontmoeting met een onbekende vrouw in een Duits bos de medische wereld op zijn kop zet. De artsen en verpleegkundigen kunnen hun nieuwsgierigheid niet bedwingen, vooral niet wanneer ze de bizarre, vroegrijpe dochter van de vrouw ontmoeten, die het geheim nog dieper maakt.

Wat blijkt? De vrouw, Lena genaamd (Kim Riedle), heeft jarenlang afgezonderd geleefd in een streng beveiligd huis met haar twee kinderen, Hannah (Naila Schuberth) en Jonathan (Sammy Schrein). Ze volgen een strikt schema, alsof hun leven ervan afhangt. Het moment dat iemand de kamer binnenkomt, staan ze netjes in de rij, klaar om te gehoorzamen aan de mysterieuze man die hen gevangen houdt.

Maar "Dear Child" begint waar traditionele thrillers meestal eindigen: met een bevrijding. Toch onthult de nachtmerrie zich pas echt wanneer Lena's ouders eindelijk, na bijna 13 jaar, hun vermiste dochter terugvinden in het ziekenhuis...

Terwijl je naar "Dear Child" kijkt, zul je merken dat alle kronkelige paden en plotwendingen je keer op keer naar dat mysterieuze donkere bos leiden... of toch niet?

Deze miniserie is nog maar enkele dagen op Netflix maar al een echte sensatie waarover kijkers niet kunnen zwijgen.

"Een goede serie, ik bleef er maar naar kijken."

"In één keer gekeken...10/10!"

"Aan de 3e aflevering, verdomd goed."

Meer nieuws

Meer nieuws

.