Pascale Naessens deelt heel fijn nieuws
PMN
Pascale Naessens deelt heel fijn nieuws
Foto: Photo News

Pascale Naessens is de vrouw van Paul Jambers. Ze deelt heel fijn nieuws. Ze doet dat op haar Facebook.

Pascale Naessens heeft onlangs op haar Facebookpagina een aankondiging gedeeld.

Ze deelde het goede nieuws dat er nieuwe maaltijden van haar eigen recepten verkrijgbaar zijn bij Delhaize.

Naessens, die getrouwd is met Paul Jambers, heeft zichzelf gevestigd als een inspiratiebron op het gebied van gezonde voeding.

Haar filosofie draait om het gebruik van pure en natuurlijke ingrediënten om gezonde maaltijden te bereiden.

In haar Facebookpost enthousiast, verkondigde ze het feit dat de nieuwe maaltijden die bij Delhaize verkrijgbaar zijn, vers zijn en geen bewaarmiddelen of andere toegevoegde stoffen bevatten - precies zoals je ze zelf thuis zou klaarmaken.

Dit is een geruststellende gedachte voor degenen die graag gezond eten, maar geen tijd of zin hebben om te koken.

Een ander voordeel van de nieuwe maaltijden is dat ze allemaal een Nutriscore A hebben. De Nutriscore is een voedingslabellingssysteem dat de voedingswaarde van voedingsmiddelen beoordeelt op basis van een algoritme.

Een Nutriscore A betekent dat de maaltijden als gezond worden beschouwd, en dit is een belangrijk aspect voor veel mensen die op hun voeding letten.

Naessens deelde ook enkele voorbeelden van de beschikbare maaltijden in haar Facebookpost. Een daarvan is "Ragù à la Bolognèse met knolselder en pompoen", een smakelijke en voedzame optie voor degenen die van traditionele Italiaanse gerechten houden.

Een andere maaltijd is 'Scampi in rode curry met ovengebakken groenten', een exotische keuze voor liefhebbers van de Aziatische keuken. Ten slotte is er 'Kippenhaas met pompoen en bloemkoolrijst', een gezonde en eiwitrijke optie voor degenen die graag vlees eten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.