Sarah De Bie moet er niet van weten: “Hij heeft me gewaarschuwd voor Wout”
PMN
Sarah De Bie moet er niet van weten: “Hij heeft me gewaarschuwd voor Wout”
Foto: Instagram @debiesarah

Sarah De Bie en Wout Van Aert hebben samen twee kindjes. Afgelopen zomer werd hun tweede zoontje Jerome geboren.

Sarah De Bie en Wout Van Aert zijn op korte tijd heel geliefd geworden in Vlaanderen. Hij is intussen uitgegroeid tot één van de beste wielrenners ter wereld.

Een leven als wielrenner vraagt ook opofferingen. Sarah vertelde eerder al in Humo dat Wout zich hier heel bewust van was.

Sarah laat weten dat ze nooit hadden durven dromen dat Wout één van de strafste renners ter wereld zou worden. Nochtans stond Wout niet te springen om wielrenner te worden.

Wout’s toenmalige ploegleider zei tegen hem, toen hij nog voltijds crosser was, dat je als wegrenner vaak van huis ben. Wout reageerde door te zeggen dat dit niets voor hem is.

“Hij is een échte huismus”, legt Sarah uit. “Maar het is heel snel gegaan toen we ontdekten hoeveel talent hij had.”
(Lees verder onder de foto)

Sarah haar vader vond het aanvankelijk geen goed idee van zijn dochter om iets te beginnen met Wout. Hij waarschuwde haar.

“‘Geen renner als lief”, zei hij tegen zijn dochter. Maar die dacht daar duidelijk anders over.

“Mijn vader is zelf coureur geweest en had gezien hoeveel opofferingen dat vraagt." Intussen is hij wel van gedachten veranderd.

“Nu is hij wel bijgedraaid: Wout vindt hij de ideale schoonzoon. En hij is de papa van zijn kleinkinderen, dat doet ook veel.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.