Tanja Dexters doet boekje open over haar schoonmoeder: “Heeft ze nooit kunnen aanvaarden”
PMN
Tanja Dexters doet boekje open over haar schoonmoeder: “Heeft ze nooit kunnen aanvaarden”
Foto: GoPlay

Tanja Dexters gaat trouwen met Michaël. Haar grote dag komt steeds dichter.

Tanja Dexters en haar toekomstige man Michaël kijken heel hard uit naar hun huwelijk. Tanja’s schoonmoeder dan weer duidelijk niet.

De schoonmoeder van Tanja heeft nu al laten weten dat ze niet aanwezig zal zijn op het huwelijk. “Ze heeft nooit kunnen aanvaarden dat Michael en zijn ex uit elkaar zijn gegaan”, licht Tanja toe in Het Laatste Nieuws.

“Ze is van het idee dat je moet samenblijven als je een kind samen hebt. Kort na hun breuk zijn Michael en ik beginnen daten maar zij denkt dat onze romance al veel langer bezig was, wat totaal niet waar is. Ze heeft een bepaald beeld van mij en voor haar is er blijkbaar geen weg meer terug.”
(Lees verder onder de foto)

En dan zijn er nog die geruchten. Kwatongen die beweren dat Tanja enkel maar trouwt met Michaël voor het geld.

“Michael en ik trouwen met een huwelijkscontract. Dat zorgt ervoor dat ik niet met al zijn geld kan gaan lopen. Als Michael iets zou overkomen, zal alles naar zijn zoon gaan.”

“Natuurlijk geeft een huwelijk mij zekerheid. Ik wil niet op straat belanden als ik alleen kom te staan. Een huwelijk gaat om elkaar graag zien en voor elkaar zorgen. Maar ik zal niet rijk zijn als hem morgen iets overkomt, dat is ook de bedoeling niet. Het contract is op de juiste manier samengesteld.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.