Tine Embrechts enorm geraakt door wat ze te horen krijgt van Studio 100 na ziekenhuisopname zoontje
COS
Tine Embrechts enorm geraakt door wat ze te horen krijgt van Studio 100 na ziekenhuisopname zoontje
Foto: VTM

De spektakelmusical 'Red Star Line' is hernomen in het Studio 100 Pop-Up Theater. Er maken een heleboel nieuwe gezichten hun debuut in de musical.

Hugo Sigal, Tine Embrechts en 'Lisa'-acteurs Femke Verschueren en Bert Verbeke maakten deze week hun debuut in 'Red Star Line'. Michiel De Meyer, momenteel te zien als Ben in 'Lisa', speelde al mee in de musical maar vertolkt nu ook de hoofdrol van Jan.

Tine speelt in 'Red Star Line' de rol van Zulma. Tine had maandag ook in Puurs op het podium moeten staan, maar de actrice werd vervangen. "Sorry aan de mensen die gisteren naar de musical 'Red Star Line' kwamen kijken om mij aan het werk te zien", schreef Tine op Instagram Stories.

"Soms gebeuren er onverwachte dingen en dan moet je bij je kind zijn", klonk het nog. Op de foto zagen we een van Tines jongste zonen in een ziekenhuisbed. "Alles komt goed met deze lieverd", benadrukte Tine.

Tine is na de ziekenhuisopname van haar zoon aangenaam verrast door het familiegevoel dat heerst bij Studio 100 en 'Red Star Line'. "Mijn zoontje had deze week een ongeval, waardoor hij een nachtje moest doorbrengen op intensieve zorgen", vertelt Tine aan Gazet van Antwerpen.

"Ik belde vanop spoed naar de productie en zei dat ik wat later zou komen. Maar ze zeiden meteen dat ik bij mijn zoontje moest blijven en dat ze voor vervanging zouden zorgen. Ik mocht bij mijn kind zijn en dat was heel mooi", aldus Tine.

Meer nieuws

Meer nieuws

.