📷 "Trotse papa": Wat een fantastische mijlpaal voor Georges, het oudste zoontje van Wout van Aert en Sarah De Bie
COS
📷 "Trotse papa": Wat een fantastische mijlpaal voor Georges, het oudste zoontje van Wout van Aert en Sarah De Bie
Foto: Instagram @debiesarah

Wout van Aert en Sarah De Bie zijn de trotse ouders van twee zoontje. Jerome is pas één maand oud; broertje Georges is al 2,5.

Op 4 januari 2021 mochten Wout van Aert en Sarah de Bie hun eerste kindje verwelkomen. Hun zoontje gaven ze de naam Georges. "Que d'amour", klonk het bij een foto van de voetjes van kleine Georges. In februari mocht Georges een grote aankondiging doen: hij zou grote broer worden.

Sarah en Wout werden deze zomer opnieuw ouders. Tijdens de Tour de France. Drie dagen voor het einde van de Ronde keerde Wout terug naar België. Diezelfde dag nog, op 20 juli, werd de wielrenner voor de tweede keer papa. Sarah beviel van zoontje Jerome. "Plus d'amour", klonk het nu.

Intussen is Jerome al meer dan één maand oud. Dat de tijd voorbij vliegt, zien Sarah en Wout op dit moment vooral door hun oudste zoontje. Georges bereikte deze week namelijk een fantastische mijlpaal.

"Eerste dag van de kleuterklas voor Georges. Trotse papa", schrijft Wout bij een foto van Georges op z'n schouders. Georges had er duidelijk zin in; hij steekt net als zijn papa de vuisten in de lucht. Sarah is natuurlijk helemaal vertederd.

Georges van Aert gaat naar de eerste kleuterklas
Instagram @debiesarah

Meer nieuws

Meer nieuws

.