BREAKING NEWS UPDATE- Michel Van Den Brande weer vrijgelaten na arrestatie
PMN
UPDATE- Michel Van Den Brande weer vrijgelaten na arrestatie
Foto: Photonews

Michel Van den Brande werd donderdagochtend opgepakt door de politie. Ze namen hem naar hun kantoor.

Michel Van den Brande werd donderdag door de politie opgepakt. Hij werd aangehouden in het kantoor van zijn bedrijf Kontrimo. Donderagavond werd hij vrijgelaten onder voorwaarden.

Waarom Van den Brande werd aangehouden wil het parket van Oost-Vlaanderen niet kwijt. Ze willen enkel bevestigen dat hij verhoord wordt. Dat melden verschillende media.

De ondernemer moest ook zijn gsm afgeven aan de politie. Allicht werd Van den Brande aangehouden voor het uiten van doodsbedreigingen aan het adres van zijn ex-werknemer.

Van den Brande verdenkt die ex-werknemer van oplichting. De ondernemer zou plannen hebben om die man te vermoorden. Hij zou zelfs al de hulp hebben ingeroepen van een Albanese bodyguard.
(Lees verder onder de foto)

De man die Van den Brande beschuldigt heeft in het verleden al meermaals bedrijven opgelicht. Volgens Van den Brande heeft de man honderdduizenden euro’s in eigen zak gestoken.

Van den Brande uitte doodsbedreigingen aan de man online maar daar bleef het niet bij. Volgens de vriendin van de man werd Van den Brande ook gesignaleerd voor hun huis en had hij een hamer in zijn auto.

Van den Brande werd donderdagavond weer vrijgelaten onder voorwaarden door de onderzoeksrechter in Dendermonde. Wat die voorwaarden precies zijn is niet bekend. Het is nu aan de onderzoeksrechter om te beslissen of het tot een proces komt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.