Zita Wauters heeft prachtige woorden over haar vader Koen Wauters
COS
Zita Wauters heeft prachtige woorden over haar vader Koen Wauters
Foto: Photonews

Zita Wauters heeft een drukke zomer achter de rug. De 18-jarige dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser ging aan de slag voor 'Zomerhit'.

Koen Wauters was erbij tijdens de eerste opname van 'Zomerhit'. Koen keek trots toe hoe dochter Zita Wauters zijn collega's interviewde achter de schermen. De gouden tip die Zita van haar papa meekreeg was: 'Doe je ding en wees jezelf, dan zou je de harten van het publiek kunnen veroveren'.

Aan het einde van een erg drukke zomer maakten Zita en Koen deze week graag tijd vrij om wat 'dad & daughter time' met elkaar door te brengen. "The only man who will always love me", beschrijft Zita haar papa op Instagram Stories.

Voor veel van Zita's leeftijdgenoten breekt straks een spannend moment aan: de start in het hoger onderwijs. Zita heeft besloten niet verder te studeren. Haar passie ligt duidelijk bij de media. Ze zou ook nog willen acteren en mag van haar ouders naar de acteerschool.

Wie weet zien we Koen en Zita ooit samen een programma presenteren. "Ik sluit het niet volledig uit", zei Koen onlangs in Story. "Al zal ze dan wel naar VTM moeten komen, want ik werk als presentator exclusief voor VTM. De VRT claimt haar ook niet, maar ze geven haar wel mooie kansen en dat apprecieer ik. Laat ze maar op haar eigen tempo haar ding doen."

Zita en Koen Wauters
Instagram @zitawauters

Meer nieuws

Meer nieuws

.