Big Brother Charlotte uit 'Big Brother' haalt vlijmscherp uit naar Jolien en Chiara: "Die twee zijn echt ziek!"
COS
Charlotte uit 'Big Brother' haalt vlijmscherp uit naar Jolien en Chiara: "Die twee zijn echt ziek!"
Foto: GoPlay

Charlotte Denamur nam afgelopen seizoen deel aan 'Big Brother'. In de finaleweek moest ze vlak voor de finale naar huis.

Op Instagram Stories deelt Charlotte deze week een video van het 'Big Brother'-avontuur. Daarin zien we hoe Jolien en Chiara minutenlang achter Charlottes rug roddelen. Charlotte heeft er nu genoeg van en haalt vlijmscherp uit.

"Ik heb lang gezwegen maar mensen blijven mij de video's sturen en sommigen hebben dit namelijk nog niet gezien of niet door wat er allemaal - achter de schermen - gezegd is geweest. Ik zou zeggen: laat je gaan en klik op de video: want die twee zijn echt ziek", zegt Charlotte.

"Het feit dat je over uiterlijk babbelt, daar kan ik nog tegen maar begin niet over mijn overleden papa. Het feit dat je kunt lachen met het verdriet van een ander is ziekmakend. Het feit dat jullie mij fake noemen is lachwekkend."

"Hoe de fuck kun je 80 dagen lang iemand spelen die je niet bent? Leven jullie in mijn lichaam om te kunnen zeggen hoe ik moet rouwen? Neen. Was dit een afleiding? Ja. Heeft het geholpen? Ja", benadrukt Charlotte.

"Dit is de laatste energie die ik in die twee steek", zegt ze. Charlotte wil geen beelden meer ontvangen. "Wil je mensen inspireren? Ga dan een compiltie maken en deel dit op Facebookpagina's, want daar hebben mensen dit blijkbaar nog niet genoeg gezien."

Charlotte a href=

Meer nieuws

Meer nieuws

.