Big Brother Chiara uit 'Big Brother' heeft verrassend nieuws na scherpe uithaal van Charlotte
COS
Chiara uit 'Big Brother' heeft verrassend nieuws na scherpe uithaal van Charlotte
Foto: GoPlay

Bijna drie maanden na het einde van het 'Big Brother'-avontuur is er opnieuw ophef ontstaan rond uitspraken van Chiara en Jolien. Charlotte haalde vlijmscherp uit op sociale media.

In een filmpje op Instagram horen we Jolien en Chiara roddelen over Charlotte. Ze hebben het onder meer over hoe 'fake' ze is. Charlotte reageert woensdagavond geschokt. "Die twee zijn echt ziek", klonk het. "Het feit dat je kunt lachen met het verdriet van een ander is ziekmakend."

Op Instagram Stories laat nu ook Chiara van zich horen. Zij nam zelf de stap om naar Charlotte te telefoneren. Bijna een halfuur hingen de 'Big Brother'-deelneemsters met elkaar aan de lijn.

"Charlotte en ik hebben gisteren als volwassen mensen een goed gesprek gehad. Zowel zij als ik hebben naar elkaar kunnen luisteren en wat dingen uitgepraat", zegt Chiara.

"Ik los dingen liever persoonlijk op dan alles online te gooien en wil eigenlijk niet eens hier mijzelf in verantwoorden naar jullie, maar ergens stopt het ook voor mij", besluit ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.