Big Brother Er is groot nieuws voor alle fans van 'Big Brother'
COS
Er is groot nieuws voor alle fans van 'Big Brother'
Foto: Play4

'Big Brother' keerde in 2021 terug met een nieuwe reeks. Vlaanderen en Nederland sloegen de afgelopen drie seizoenen de handen in elkaar.

Na Nederlanders Jill Goede en Salar Abbasi Abraasi, was het afgelopen seizoen de 49-jarige Vlaming Bart die de jackpot mee naar huis mocht nemen. Bart won in totaal meer dan 73.000 euro. Nu is er groot nieuws voor alle fans van het programma.

In maart merkte Showbizznetwork op dat EndemolShine, het productiehuis achter 'Big Brother', een oproep deed voor stagiaires die vanaf september aan de slag konden gaan voor het nieuwe seizoen. Even later werd ook een inschrijvingspagina van 'Big Brother' gevonden.

Aan Showbizznetwork liet EndemolShine later weten dat de aanmeldpagina een vergissing was. "Doordat de aanmeldpagina onbedoeld live is gezet, is de conclusie getrokken dat er een nieuw seizoen van 'Big Brother' komt. Echter is er nog geen sprake van een nieuw seizoen", aldus een woordvoerder van het productiehuis.

De pagina werd vervolgens weer offline gehaald, maar nu doen fans dezelfde ontdekking. "Er zit iets in de pijplijn", klinkt het op de Facebook-fanpagina van 'Big Brother' bij een foto van de aanmeldpagina. "Helaas is de link om in te schrijven wanneer je op 'aanmelden' klikt nog niet beschikbaar." Een vierde seizoen lijkt dus officieel in de maak.

Meer nieuws

Meer nieuws

.