Erik Van Looy doet verbluffende onthulling: "Daarom doet James Cooke niet mee aan 'De Slimste Mens'"
LHX
Erik Van Looy doet verbluffende onthulling: "Daarom doet James Cooke niet mee aan 'De Slimste Mens'"
Foto: Play4

De fans van 'De Slimste Mens Ter Wereld' kunnen alvast beginnen uitkijken naar het volgende seizoen. De eerste namen zijn al bekendgemaakt.

Tot nu toe weten we dat Annelien Coorevits, Jade Mintjens, Alex Agnew, Nathalie Meskens en Robin Pront hun kans wagen in het komende seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Op de rest van de namen is het nog even wachten.

Eén ding is zeker: het is alvast níét James Cooke. Die werkt dan wel voor Play4, maar heeft in al die jaren nog nooit deelgenomen. Daarvoor heeft hij een wel héél bijzondere reden.

"Hij mag niet van zijn moeder", onthult Erik Van Looy in een gesprek met Het Laatste Nieuws. "Toen hij een contract tekende bij VIER, vertelde hij dat heel fier aan zijn moeder. Zij zei: 'Ja, James, dat is allemaal heel goed. Maar doe me één plezier: nóóit deelnemen aan 'De Slimste Mens Ter Wereld'."

Erik maakt dus absoluut geen kans, al ziet hij er gelukkig wel de positieve kant van in. "Als je hem laat meedoen, dan mis je een belangrijke persoonlijkheid in de jury", vindt hij. "En hij heeft wel beloofd dat hij opnieuw in de jury komt zetelen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.