Gert Verhulst geeft zijn kinderen belangrijke waarschuwing mee: "Viktor zal het nooit doen"
COS
Gert Verhulst geeft zijn kinderen belangrijke waarschuwing mee: "Viktor zal het nooit doen"
Foto: GoPlay

Fans van de familie Verhulst kunnen deze zomer naar herhalingen van 'De Verhulstjes' kijken. Het vijfde seizoen is in de maak en zal wellicht in het najaar te zien zijn blij Play4.

Vorige maand was Gert Verhulst een dag gastpresentator bij Peter Van de Veire op Radio2. Ze hadden het onder meer over de verhoogde controle op alcoholgebruik in het verkeer. "En terecht", merkte de presentator van 'De Tafel van Vier' op.

Of hij zelf ooi onder invloed gereden heeft? "Nooit! Nooit. Dat is ook iets wat ik aan mijn kinderen heb meegegeven. Bijvoorbeeld Viktor zal nooit drinken als hij rijdt. Dat is zo fout, zo not done", vindt Gert.

"Als ik zie hoe wij zijn opgevoed. Mijn vader reed soms met één hand voor een oog met al die kinderen achterin", herinnert Gert zich. "Dan denk ik: hoe is dat mogelijk."

Gert is zelf even gestopt met alcohol drinken. De eerste weken voelde hij niet meteen een verschil. Vanaf de vierde week wel. "Ik ben een andere mens", vertelde hij op de radio. Het is niet dat hij nu anti-alcohol is, maar even een tijdje zonder doet hem goed. "Ik kan het iedereen aanraden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.