Verhulstjes Iedereen zegt hetzelfde over aflevering van ‘De Verhulstjes’ van zondagavond
PMN
Iedereen zegt hetzelfde over aflevering van ‘De Verhulstjes’ van zondagavond
Foto: Play4

Zondagavond waren er ook weer ‘De Verhulstjes’. Het nieuwe seizoen is opnieuw te bekijken bij Play4. Bij die aflevering van gisteravond is iedereen hetzelfde opgevallen.

Zondagavond was het weer zover: een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes'. Het langverwachte nieuwe seizoen is nu te bekijken bij Play4 en heeft bij de fans direct voor veel enthousiasme gezorgd.

Maar er was één ding waar iedereen het over eens was na het zien van de aflevering van gisteravond: het was een schitterende aflevering vol humor en plezier. En er was ook nog een opmerkelijke ontdekking gedaan over Viktor Verhulst.

De fans van 'De Verhulstjes' waren laaiend enthousiast over de aflevering van afgelopen zondagavond. "Het was een schitterende aflevering. We hebben ook weer hard gelachen."
(Lees verder onder de foto)

De fans maken ook een grapje over de lach van Viktor Verhulst. "Hij is net een Chinees als hij lacht", luidt het nog.

In 'De Verhulstjes' worden we meegenomen in het leven van Gert, Viktor en de rest van de familie Verhulst.

We krijgen een kijkje achter de schermen van hun bijzondere wereld, vol met gekkigheid, grappen en grollen.
(Lees verder onder de foto)

Het programma is populair geworden door de authentieke en humoristische dynamiek tussen de familieleden en de oprechte momenten die ze met elkaar delen.

Dus, als je op zoek bent naar een programma waar je hartelijk om kunt lachen, dan is 'De Verhulstjes' zeker een aanrader. Vergeet vooral niet om let op Viktor's lach, die volgens sommigen lijkt op die van een Chinees.

Het is slechts één van de vele hilarische momenten die dit programma te bieden heeft. Veel kijkplezier!

Meer nieuws

Meer nieuws

.