James Cooke komt met nieuws over zijn kinderwens: Hij heeft dan eindelijk de knoop doorgehakt
LHX
James Cooke komt met nieuws over zijn kinderwens: Hij heeft dan eindelijk de knoop doorgehakt
Foto: Instagram @jamescooke1984

James Cooke is al twee jaar getrouwd met de negen jaar jongere Dorian Liveyns. Ze vormen samen een harmonieus gezinnetje.

Voor James Cooke is zijn werk enorm belangrijk. Vroeger liepen daar wel eens relaties op stuk, maar met Dorian Liveyns heeft hij een mooi evenwicht gevonden. Ze gunnen elkaar steeds voldoende vrijheid.

De twee zijn erg gelukkig samen, maar in interviews heeft James af en toe al eens laten vallen dat hij eigenlijk wel een kinderwens heeft. Ook in 'Over de oceaan' vertelde hij dat. Er waren echter altijd twijfels aanwezig.

Die zijn nu verdwenen, laat hij weten aan Story. Na zijn zeiltocht hebben hij en Dorian er een serieus gesprek over gehad, waarna ze hun kinderwens definitief opborgen. 

"Het is een afgesloten hoofdstuk", klinkt het. "Soms moet je knopen doorhakken, hé." De reden waarom hij en Dorian er uiteindelijk toch niet voor gaan, is dat ze te weinig tijd en aandacht kunnen geven aan een kind. "We zouden ons enorm schuldig voelen, dus doen we het beter niet."

James is momenteel te zien als presentator van 'Extreme Makeover Vlaanderen', waarin hij samen met een heel team experten, vrienden en buren het huis onder handen van een gezin dat daar niet de mogelijkheid toe heeft. Deze winter komt er ook een nieuw seizoen aan van 'James De Musical'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.