James Cooke wil dringend wat kwijt over Carry Goossens, nadat de acteur naar het ziekenhuis moest worden gebracht
COS
James Cooke wil dringend wat kwijt over Carry Goossens, nadat de acteur naar het ziekenhuis moest worden gebracht
Foto: Play4

De opnames van 'James De Musical' zijn volop aan de gang in NTGent. Deze week liep het volledig mis tijdens de musical van 'FC De Kampioenen'.

Tijdens de gerenale repetitie maakte Carry Goossens, die als verrassingsact zou optreden, een verkeerde beweging. Hij werd draaierig en verloor door de pijn het bewustzijn. Toen hij weer bijkwam was hij lijkbleek en kon hij niet meer praten. James Cooke besloot meteen de ambulance te bellen.

Uiteindelijk bleek Carry een spierscheur van twee centimeter te hebben opgelopen. Die spierscheur hield hem niet tegen om terug te keren naar NTGent en zijn verrassingsact tijdens de opnames alsnog aan zijn 'FC De Kampioenen'-collega's te tonen.

James, die enorm veel medelijden met Carry had, moet nog steeds bekomen van het schrikwekkende voorval. "We beslisten om de scène te schrappen, maar tijdens de opname kreeg ik in mijn oortje plots het bericht dat Carry alsnog uit het ziekenhuis was weergekeerd."

James is Carry enorm dankbaar dat hij het programma toch nog wou redden. "Wat een vakman. Carry verscheen uiteindelijk met een wandelstok op het podium en toen ik het aanwezige publiek vertelde wat er aan de hand was, reageerde dat heel gul. Ik had al veel respect voor Carry, maar nu enkel nog meer", besluit James Cooke.

Meer nieuws

Meer nieuws

.