Marie Verhulst licht al een tipje van de sluier op over vijfde seizoen van 'De Verhulstjes'
COS
Marie Verhulst licht al een tipje van de sluier op over vijfde seizoen van 'De Verhulstjes'
Foto: Play4

Komend najaar mogen fans een nieuw seizoen van 'De Verhulstjes' verwachten bij Play4. Het is al het vijfde seizoen van de realityreeks rond Gert Verhulst en zijn gezin.

'De Verhulstjes' is al vier seizoenen lang een gigantisch succes bij Play4. Ook in Nederland is het een van de meest gestreamde reeksen. Fans hoopten massaal dat er een vijfde seizoen zou komen en dat staat dit najaar al op ons te wachten.

"We hebben al een heel deel opgenomen, er moet nog een deel komen ook", vertelt Marie Verhulst bij Radio2. "Ik weet zelf niet wanneer het exact op tv komt. We hebben al zo wat previews gezien en al een paar stukjes die al gemonteerd zijn en ik moest er wel weer mee lachen."

Of er weer zotte dingen staan te gebeuren? "Zotte dingen gebeuren er altijd. Ik moet altijd lachen wanneer ik scènes te zien krijg waar ik zelf niet bij was. Papa en Viktor doen uiteraard ook weer uitstapjes met hun tweetjes en dan moet ik toch altijd heel hard lachen als ik die beelden te zien krijg."

Marie werd zelf ook minstens één keer solo gevolgd door de cameraploeg. Een paar weken geleden werd namelijk aangekondigd dat de K3-musical 'De 3 Biggetjes' in 2024 zal terugkeren. Marie kruipt in de huid van konijn Pluisje, de rol die Free Souffriau twintig jaar geleden speelde.

Momenteel is Marie vaak in Plopsaland te vinden. Daar is ze sinds vorige week te zien in de 'Samson & Marie'-zomerhow. Elke dag staan er twee shows op de planning. Of we ook dat te zien krijgen in 'De Verhulstjes' komen we dit najaar te weten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.