Niet te missen! Jani Kazaltzis stelt gloednieuw zomerprogramma voor op Play4
LHX
Niet te missen! Jani Kazaltzis stelt gloednieuw zomerprogramma voor op Play4
Foto: Play4

Op Play4 kan je binnenkort naar het zomerprogramma 'Tussen 4 Buren' kijken. De presentator van dienst is Jani Kazaltzis.

In 'Tussen 4 Buren' wisselen mensen twee dagen lang van huis met hun favoriete buren. In die twee dagen steken ze één kamer in een compleet nieuw jasje. 

Met gewaagde kleuren, originele decoraties en een stevige portie enthousiasme hebben de deelnemers maar één doel voor ogen: hun buren verrassen met een eigenzinnig droominterieur. Daar bij krijgen ze hulp van enkele interieurdesigners.

Eén van hen is Katrien Vanderlinden. Zij is niet alleen tv-regisseur, artdirector en beeldend kunstenaar, maar ook de vrouw achter het bedrijf Wonderwalls. Daarmee transformeert ze kale muren in gepersonaliseerde kunstwerken.

En dan is er natuurlijk ook nog Jani Kazaltzis, die het programma presenteert. Hij vindt het geweldig om mensen blij te maken met een nieuw interieur. "'Tussen 4 Buren' is een echt feelgoodprogramma om naar te kijken. Ik heb er zelf enorm van genoten, en ik hoop dat de kijker net zoveel plezier zal beleven bij het zien van het programma!", laat hij weten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.