Play4 doet geweldige aankondiging voor alle fans van 'De Slimste Mens': "Gloednieuwe dimensie"
LHX
Play4 doet geweldige aankondiging voor alle fans van 'De Slimste Mens': "Gloednieuwe dimensie"
Foto: Instagram @play4_be

'De Slimste Mens Ter Wereld' bestaat al meer dan 20 jaar. Erik Van Looy denkt voorlopig nog niet aan stoppen, dus dit najaar komt er weer een nieuw seizoen.

Van het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld' zijn er al enkele deelnemers bekend. Onder meer Alex Agnew, Annelien Coorevits en Jade Mintjes doen mee, en aan dat lijstje is vandaag ook Petra De Sutter toegevoegd.

Daarnaast heeft Play4 nóg groot nieuws over het programma. "Vanaf dit jaar krijgt het concept een gloednieuwe live dimensie", klinkt het in hun aankondiging. 

Wat die live dimensie juist inhoudt? Vanaf 20 oktober kan je met een quizploeg deelnemen aan 'De Slimste Ploeg Ter Wereld'. Bekende presentatoren uit de 'Slimste Mens'-familie bestoken de quizzers met de typische 3-6-9-vragen, de Open Deur en de gevreesde Puzzelronde. Daarnaast zijn er ook enkele nieuwe spelrondes én tal van fragmenten uit het archief van 'De Slimste Mens'.

De ploeg die wint, krijgt niet enkel een ticket voor de grote finale op zondag 16 december, maar ook "de allerhoogste eer in de quizwereld: de officiële oorkonde van 'De Slimste Ploeg Ter Wereld', persoonlijk uitgereikt door niemand minder dan de legendarische Erik Van Looy."

De quiz vindt plaats op elke vrijdag- en zaterdagavond vanaf 20 oktober. Zin om deel te nemen? Stel dan een ploegje samen van maximum 5 mensen en schrijf je in op www.playzuid.be. 

De Slimste Ploeg Ter Wereld
Play4

Meer nieuws

Meer nieuws

.