Zien 📷 Volger is wat opgevallen bij vakantiefoto’s die Ellen Callebout deelt en hij vindt het écht niet fijn: “Doe eens normaal”
PMN
📷 Volger is wat opgevallen bij vakantiefoto’s die Ellen Callebout deelt en hij vindt het écht niet fijn: “Doe eens normaal”
Foto: Play4

Het is een drukke zomer geweest voor de familie Verhulst. Ze hebben niet stilgezeten.

Deze zomer werd de familie Verhulst opnieuw gevolgd door een cameraploeg. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’. Het resultaat daarvan krijgen we binnenkort te zien op Play4.

We weten al een beetje wat de familie gaat doen. Ze zijn weer op vakantie getrokken naar hun villa in Saint-Tropez. Daarnaast hebben ze ook een cruise gemaakt naar het hoge noorden, een ideetje van Ellen Callebout.

Ellen geniet nog na van die heerlijke momenten. Ze deelde er enkele van op haar Instagram onder de vorm van foto’s. We zien de familie voor de cruiseboot staan en ook James Cooke duikt op met zijn partner Dorian.
(Lees verder onder de foto)

“Wat een leuke foto’s’, lezen we in de reacties. “Wanneer komen die nieuwe afleveringen? We missen jullie enorm! Jullie zijn een prachtige familie.”

Naast de vele hartjes is er toch één volger die het allemaal maar niets vindt. Hem is iets opgevallen en het stoort hem. “Waarom lachen jullie altijd zo geforceerd op de foto’s? Stop daar eens mee en doe normaal!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ellen Callebout (@ellencallebout)

Meer nieuws

Meer nieuws

.