Dramatisch moment in 'Thuis': "Dit is Bob van plan"
LHX
Dramatisch moment in 'Thuis': "Dit is Bob van plan"
Foto: Eén

'Thuis' eindigde deze week met een serieuze cliffhanger. Opeens was Bob ervandoor met Leo...

Het lijkt wel een heel drastische actie van Bob om opeens te verdwijnen met Leo. Toch denken veel 'Thuis'-kijkers dat hij geen slechte bedoelingen heeft.

"Ik geloof niet dat Bob Leo zomaar wil weghouden bij zijn mama. Hij wil alleen dat de mama honderd procent voor haar gezin of voor Polly kiest", schrijven ze op sociale media.

"Dat zie ik Bob niet doen. Ik denk dat hij tijd nodig heeft en dat Tamar kiest voor zijn gezin", klinkt het ook.

"Misschien heeft hij een huurwoning gevonden en wilde hij direct zijn intrek nemen." "Hij heeft een vader-zoonmomentje gepland. Hij kon het waarschijnlijk niet aan om Lowie te zien op de opening van Vita, en we weten dat hij soms raar doet."

Toch zijn er ook mensen die ongerust zijn. "Met Bob weet je nooit. Als hij iets in zijn kop heeft..." "Ik vind het heel ondoordacht van Bob. Ik denk niet dat hij kwade bedoelingen heeft, maar hij zal Tamara onder druk zetten. En dat is het slechtste dat je kan doen."

Voor een antwoord is het nog wachten tot volgende week. "Ik geeft Bob nog eventjes het voordeel van de twijfel en wacht af wat er op het briefje staat dat hij achtergelaten heeft." Dat is misschien wel de beste optie!

Meer nieuws

Meer nieuws

.