Thuis Hartverscheurend! 'Thuis'-kijkers hebben allemaal hetzelfde te zeggen over actrice Tine Priem
COS
Hartverscheurend! 'Thuis'-kijkers hebben allemaal hetzelfde te zeggen over actrice Tine Priem
Foto: VRT

Lowie (Mathias Vergels) is sinds kort papa van Polly. Tamara (Tine Priem) beviel als draagmoeder van zijn dochter.

Tamara (Tine Priem) heeft het heel moeilijk na de geboorte van Polly. Zij kan maar moeilijk afscheid nemen van het kindje dat ze negen maanden gedragen heeft. Dat Tamara en Bob met Leo zo dicht bij Lowie en Polly wonen maakt de situatie alleen maar moeilijker en haast ondragelijk voor Tamara. Dat zagen we vrijdag nog maar eens.

"Hartverscheurend vind ik die scènes. Het is fictie maar het raakt me echt", klinkt het op Facebook. Dat de scènes zo ontroeren is voor het grootste deel te danken aan de acteerprestatie van Tine. "Zo prachtig vertolkt! Echt een topactrice!", klinkt het. "Geweldige actrice!" En: "Fantastisch geacteerd van Tine, chapeau!"

Verdient een pluim

"Geweldig gespeeld, zo levensecht", lezen we nog. "Tine Priem, wat een actrice, proficiat! Zo'n mooie vertolking van deze moeilijke rol", vindt nog een kijker. "Prachtig, goede actrice, verdient een pluim", laat nog een fan weten. "Prachtig gespeeld, het wordt perfect weergegeven hoe het voelt."

"Goed gespeeld! Je merkt wel dat er een verandering op komst is! Lowie kan de zorg niet aan. Denk dat ze een soort co-ouderschap gaan aangaan of Lowie zegt het vaderschap op en wordt nonkel Lowie. Dan kan hij ook teruggaan naar Viv", voorspelt iemand. "Tamara zal de baby wel terug krijgen, Lowie kan het niet aan", lezen we nog.

Meer nieuws

Meer nieuws

.