Kijkers van 'Thuis' hebben er hun buik vol van: "Begint serieus naast zijn schoenen te lopen"
LHX
Kijkers van 'Thuis' hebben er hun buik vol van: "Begint serieus naast zijn schoenen te lopen"
Foto: VRT MAX

Toen Ilias in 'Thuis' onterecht vastzat in de gevangenis, was er heel wat medeleven voor hem. Nu hij eindelijk vrij is, is dat wel anders.

Sinds zijn gevangenschap lijkt Ilias erg veranderd te zijn. De komende week beloven de makers van 'Thuis' heel wat drama rond zijn persoon.

"Zet je mij buiten?", zien we hem aan Femke vragen. "Het zal wel zijn. Ik wil je hier nooit meer zien", is haar antwoord.

"Ilias toch, niet goed bezig", schrijven de 'Thuis'-kijkers op sociale media. "Hij begint serieus naast zijn schoenen te lopen en kan niet met geld omgaan." "Hoe irritant kan iemand zijn?" "Agressief ventje met een grote mond." "Hij mag terug in de cel."

Het contrast met de Ilias van vroeger is volgens sommigen wel héél erg groot. "Allé, Ilias, doe ons weer lachen zoals voorheen", klinkt het. "Ik vind dat vreselijk, ik zag hem zo graag bezig. "Ik wil de oude Ilias terug. "Jammer dat het zo verloopt, ik had gedacht dat hij zijn leven beter ging organiseren."

Toch zijn er nog fans, vooral van acteur Bram Spooren. "De max, die kerel/acteur!", vinden sommigen nog steeds. "Aan de kritieken te zien bewijst hij toch maar hoe supergoed hij zijn rol speelt. Dikke chapeau, hij acteert het best van alle jongeren in 'Thuis'."

Meer nieuws

Meer nieuws

.