Aaron Blommaert opgelucht: “Drie jaar geleden helemaal anders”
PMN
Aaron Blommaert opgelucht: “Drie jaar geleden helemaal anders”
Foto: VTM

Aaron Blommaert is iemand waar we nog veel van gaan horen. We zien hem in ‘Familie’ en ‘The Voice Kids’. Met ‘Deurbel’ heeft hij ook een nieuw nummer uit.

Aaron Blommaert is de laatste jaren steeds bekender geworden. Met zijn optredens in de populaire televisieserie 'Familie' en als presentator van 'The Voice Kids', heeft hij laten zien dat hij meer in zijn mars heeft dan alleen acteren.

Daarnaast heeft hij onlangs een nieuw nummer uitgebracht genaamd 'Deurbel', wat zijn muzikale talenten laat zien.

De jonge acteur speelt al drie jaar de rol van Raven in 'Familie' en heeft in die tijd een grote verandering opgemerkt in de manier waarop mensen naar hem kijken.

"Mensen bekeken mij toen nog als een baby", vertelt Aaron aan Dag Allemaal. "Nu merk ik dat ze mij volwassen vinden."
(Lees verder onder de foto)

Het is begrijpelijk dat het grote publiek Aaron lange tijd als een kind zag, aangezien hij op zijn zeventiende begon bij 'Familie'.

Hij werd in de serie geïntroduceerd als de zoon van  Lars Dewulf (rol gespeeld door Kürt Rogiers) en moest zijn plekje in de familie en de serie nog vinden.

Met zijn talent en volwassen uitstraling heeft Aaron weten te bewijzen dat hij meer is dan een jonge nieuwkomer.

Met zijn rol in 'Familie' heeft Aaron niet alleen veel ervaring opgedaan als acteur. "Nu vinden ze dat ze serieuze gesprekken met mij kunnen voeren", merkt hij op. Dit laat zien dat hij is gegroeid als persoon en dat zijn talenten worden erkend.
(Lees verder onder de foto)

Naast zijn acteerwerk heeft Aaron ook laten zien dat hij een veelzijdig artiest is met zijn muzikale talenten.

Zijn nieuwste nummer 'Deurbel' is een perfect voorbeeld van zijn artistieke vaardigheden. Het nummer laat zijn unieke stemgeluid en emotionele diepgang horen wat zorgt voor een indrukwekkende luisterervaring.

Met zijn veelbelovende toekomst in de entertainmentindustrie is het duidelijk dat Aaron Blommaert iemand is waar we nog veel van gaan horen.

Met zijn talenten als acteur en muzikant heeft hij laten zien dat hij veel in zijn mars heeft en dat hij klaar is voor de toekomst.

Dus Aaron in de gaten houden want hij zal ongetwijfeld nog veel meer geweldige prestaties neerzetten in de toekomst.

Meer nieuws

Meer nieuws

.