Alicia klapt plots uit de biecht over 'B&B Zoekt Lief' na stukgelopen relatie met Niels: "Achter de schermen gebeurd"
COS
Alicia klapt plots uit de biecht over 'B&B Zoekt Lief' na stukgelopen relatie met Niels: "Achter de schermen gebeurd"
Foto: VTM

In 'B&B Zoekt Lief' ging An Lemmens deze zomer opnieuw op zoek naar de perfecte partner voor Belgische B&B-uitbaters in het buitenland. Daarin slaagde ze niet bij iedereen.

Aan het einde van 'B&B Zoekt Lief' besloten drie van de zes B&B-uitbaters geen keuze te maken tussen de vrijgezellen die naar Brazilië, Frankrijk en Spanje afzakten. In Turkije, Portugal en Franrkijk schoot Cupido wel raak. Na een relatie van zeven maanden zijn Sandra & Tim het enige koppel dat nog steeds samen is.

Tussen Frank & Elsje werd het omwille van de afstand niets. Alicia & Niels zagen na zeven maanden een einde komen aan hun sprookje. In Dag Allemaal bekent Alicia dat ze Niels bedrogen heeft, nadat de communiciatie steeds stroever verliep. "Ik begon steeds meer te denken: was het niet allemaal geacteerd?", zegt ze in het weekblad.

Achter de schermen waren er al dingen gebeurd die me deden twijfelen.

Alicia houdt een raar gevoel over aan het moment waarop ze besloot verder te gaan met Niels. "Ik was tijdens het beslissingsmoment mijn kluts kwijt, ik raakte niet uit mijn woorden. Heel vreemd, normaal ben ik heel rechtuit", zegt ze.

"Achter de schermen waren er al dingen gebeurd die me deden twijfelen", geeft Alicia toe. "Ik ga niet zeggen dat we in elkaars armen zijn geduwd, maar ze zetten je in die romantische setting en dan komen er makkelijker gevoelens."

Alicia moet wel toegeven dat ze een prachtige relatie had met Niels. "Die eerste maanden waren een sprookje. We noemden onszelf het Disneykoppel, we wilden er echt voor gaan. Maar het was te mooi om waar te zijn. Ik zeg nu: we hebben een heel mooi liefdesverhaal geschreven, maar het was geen levensverhaal", besluit Alicia.

Meer nieuws

Meer nieuws

.