Alicia uit 'B&B Zoekt Lief' schokt met bekentenis over relatiebreuk met Niels
COS
Alicia uit 'B&B Zoekt Lief' schokt met bekentenis over relatiebreuk met Niels
Foto: VTM

Het leek een match made in heaven bij 'B&B Zoekt Lief': Niels en Alicia legden in de beslissingsweek al hun gevoelens op tafel. Het resulteerde in de romantische start van een relatie.

Maanden na de opnames van 'B&B Zoekt Lief' blijkt van de drie koppels nog maar één koppel overeind te blijven: Sandra & Tim. Alicia & Niels bleven uiteindelijk zeven maanden samen, tot vlak voor de zomer. Nu komen we te weten wat de breuk veroorzaakt heeft.

De winterperiode maakte het makkelijker voor Alicia om Niels in België te bezoeken en andersom. Alles verliep enkele maanden heel goed. "Maar ja... De kijkers mij als een flap­uit, dus ik zal het maar met­een zeggen: ik heb hem bedrogen", geeft Alicia toe in Dag Allemaal.

"Ik heb daar heel veel spijt van", benadrukt Alicia. "Van de ene dag op de andere een affaire beginnen met iemand anders ligt niet in mijn aard." Ze zou nooit bewust iemand kwetsen. "Maar Niels en ik zijn uit elkaar gegroeid en ik heb toen een korte relatie gehad met een andere man."

"De problemen tussen Niels en mij werden groter en de communicatie werd stroever. Elk gezond koppel kibbelt weleens, daar niet van. Maar ik begon steeds meer te denken: was het niet allemaal geacteerd? Ik heb geleerd dat ik sneller mijn buikgevoel moet volgen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.