Andy Peelman ziet zijn grootste angst plots realiteit worden na 'De Verraders'
COS
Andy Peelman ziet zijn grootste angst plots realiteit worden na 'De Verraders'
Foto: VTM

In 'De Verraders' betekende de Ronde Tafel afgelopen zondag het eerste vertrek. De bondgenoten stuurden een medebondgenoot huiswaarts.

Verrassend genoeg was het niet Imke Courtois die aan de Ronde Tafel naar huis werd gestuurd, maar Andy Peelman. Hij had zich sinds de aanduiding van de verraders bij enkele mensen verdacht gemaakt. In werkelijkheid bleek hij enorm teleurgesteld te zijn geen verrader te zijn.

Loïc Van Impe, zelf ex-verrader, ontvangt elke week de afvaller van 'De Verraders' in 'De Verraders: Het Uur van de Waarheid' op VTM GO. Deze week kreeg Loïc met Andy de eerste banneling over de vloer. Volgens presentator Staf Coppens had hij een goede speler kunnen zijn. "Maar hij heeft zich wat vergaloppeerd, denk ik", zegt Staf aan Loïc.

"Ik heb ook iets te veel mijn mond opengedaan", zegt Andy zelf. "Ik moet echt nog weten, nog voor ik thuis ben, wie die verraders zijn, want als ik erop zit met de verraders, dan ben ik zeer blij. Als ik er niet op zit, dan ben ik heel teleurgesteld. Ik ben daar eerlijk in", zegt de presentator en tv-gezicht.

De smeerlap

Dan zal Andy opnieuw teleurgesteld zijn. Zijn verdachten waren namelijk Charlotte Van Brabander, Nora Gharib en Aagje Vanwalleghem. In een fragment komt Andy te weten wie de échte verraders zijn: Bart Appeltans, Klaasje Meijer en Walter De Donder.

"Wat? De smeerlap. De Walter, de smeerlap", lacht Andy, wanneer hij de verraders ziet. "Amai! Ja, voilà, mijn grootste angst is realiteit geworden." Andy verklapte namelijk eerder aan Loïc dat Hans Van Alphen en Walter De Donder zijn vertrouwenspersonen waren in het kasteel.

"Amai. Hij zal gelachen hebben vanbinnen. Amai, maar die zijn goed gekozen, mijne jongen. Niemand, maar dan ook niemand verdenkt hen op dit moment", bedenkt Andy zich. "Daar gaat ambras van komen. Dat wil je niet weten." Als dat maar goedkomt!

Meer nieuws

Meer nieuws

.