Béa Vandendael krijgt naast 'Huis Gemaakt' nog een verrassende aanvraag van VTM
COS
Béa Vandendael krijgt naast 'Huis Gemaakt' nog een verrassende aanvraag van VTM
Foto: VTM

Binnenkort zijn Dina Tersago, Bart Appeltans en Béa Vandendael weer herenigd op televisie. Op 31 oktober start het nieuwe seizoen van 'Huis Gemaakt'.

Béa Vandendael besloot vorig jaar te stoppen als vastgoedmakelaar bij 'Blind Gekocht'. Met daarnaast ook haar job bij ERA kon ze het niet meer bolwerken. Het was niet haar bedoeling om meteen weer aan de slag te gaan voor tv, maar het aanbod van VTM om mee te doen met 'Huis Gemaakt' was te mooi om te laten passeren.

Toen ook voor Bart Appeltans 'Blind Gekocht' te intensief werd, besloot ook hij zich terug te trekken uit het programma. VTM contacteerde hem al snel. Béa was natuurlijk heel blij dat ze weer met Bart mocht samenwerken. "We voelen elkaar heel goed aan en vertrouwen elkaar blindelings", zegt Béa in Story.

Momenteel is Bart niet echt te vertrouwen... Hij speelt in 'De Verraders' namelijk de rol van een van de verraders. Een rol die hij volgens Béa heel goed speelt. "Je voelt dat hij er veel plezier aan beleeft. Maar ik weet dat Bart ook een heel emotionele man is en ik denk dat hij nog serieus op de proef gesteld zal worden."

Verrassend is dat VTM ook Béa probeerde te overhalen om deel te nemen aan het programma. "Ik vermoed dat ze Bart en mij samen in het programma wilden, maar ik heb vriendelijk bedankt", zegt Béa. "Ik heb voor mezelf uitgemaakt om enkel op tv te komen als het met vastgoed te maken heeft, anders prop ik mijn agenda weer te vol."

Ook voor 'De Slimste Mens Ter Wereld' werd Béa gevraagd. Daarover heeft ze naar eigen zeggen wel even getwijfeld. "Maar dat zou me te veel stress bezorgen", zegt ze. Kelly Claessens, Béa's ex-collega bij 'Blind Gekocht', zal binnenkort wel deelnemen aan de Play4-quiz.

Meer nieuws

Meer nieuws

.