'Blind Getrouwd'-kijkers pessimistisch: "Gedoemd om te mislukken"
LHX
'Blind Getrouwd'-kijkers pessimistisch: "Gedoemd om te mislukken"
Foto: VTM

Nu het beslissingsmoment dichterbij komt in 'Blind Getrouwd', wordt het langzaamaan duidelijk welke koppels elkaar vinden en welke niet. Over één koppel hebben de kijkers wel héél veel twijfels.

Isabelle en Matthieu hebben samen veel plezier, maar een romantische gevoelens zijn er niet tussen hen. "Ik weet gewoon niet goed hoe je eraan begint om die emotionele klik te zoeken", vertelt Isabelle aan expert Sarah Hertens.

Ook Matthieu vraagt zich af hoe het beslissingsmoment zal lopen. "We zijn begonnen met het idee: dat zoek ik om een 'ja' te hebben'. Misschien hang ik daar wat te veel aan vast", denkt hij.

Hoewel ze dus allebei toegeven dat er van verliefdheid nog geen sprake is, betekent dat niet dat er geen hoop meer is. "Het is zeker nog niet beslist", klinkt het bij Isabelle.

De kijkers hebben er echter geen goed oog in. "Die blijven niet getrouwd, dat zie je nu al", wordt er geschreven op sociale media." "Ik denk dat zij niet bij elkaar blijven." 

Sommige kijkers vinden dat de twee maar beter snel een knoop doorhakken en zichzelf uit hun lijden verlossen. "Het is gedoemd om te mislukken, beter direct een punt achter zetten. Hij heeft allang beslist dat het niks wordt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.